Maandoverzicht

Dit was januari 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017.


Deze foto (en vele andere) heb ik op 1 januari 2017 gemaakt. We waren aan het dollen en de kids klommen telkens op elkaar en zo kwam deze foto tot stand. Deze heb ik ook als achtergrond op mijn telefoon!


Op 5 januari ging ik met mijn schoonzusjes naar de IKEA! Zoals jullie weten ligt deze niet om de hoek (nou okay, klein half uurtje rijden) maar als we dan heen gaan werken we met boodschappenlijstjes. Mensen uit directe omgeving kunnen verzoekjes indienen en zo krijg je een hele lading aan spullen die mee moeten. Ik wilde graag een fauteuil (Ektorp serie) maar wist niet of hij in de auto zou passen. Op advies van Inge, die zei dat past heus, nam ik hem mee.


Alles paste erin! Mariska en Inge zaten voorin en ik achterin met nog een hele lading aan IKEA spullen die we hadden ingeslagen. Het paste dus allemaal precies, hihi! Blijft mooi om te zien.

 


In januari (foto 9 januari) was ook de hele bende ziek! Ik maak dan heus geen foto van mezelf, dan zou direct de camera kapot gaan. Maar de kindjes waren aan het dollen en dus aan de beterende hand. We gingen 2016 kuchend en snotterig uit en zo gingen we ook het nieuwe jaar in.. Het is allemaal goed gekomen.


Er lag sneeuw!! Op 15 januari heb ik dit mooie popje op de foto gezet!


Ik ben klassenmoeder bij Lieke op school, dus als er een uitje of iets dergelijks is mag ik vaak wel mee (jeej!) Zo dus ook bij deze voorstelling waar haar klas heen ging. Voor wat ik heb gezien was het erg leuk, alleen heb ik dus niet de hele voorstelling gezien omdat dat kleine mannetje op de achtergrond op verkenning ging.


Het weekend van Bart zijn verjaardag! Hij wilde het eigenlijk niet vieren, dus besloten we om het weekend weg te gaan. We zijn bij de Rabbit Hill van Landal geweest. Leuk park, ook niet eens zo heel ver weg. Ook nu lag er sneeuw. Oh en ik had met Bart zijn familie (moeder, broer, zus en aanhang) geregeld dat ze op zijn verjaardag langs kwamen *surprise!!* Was heel leuk en een echte verrassing voor Bart.


Wederom een uitje (27 januari) met de klas van Lieke. Deze keer met meerdere moeders naar de bibliotheek! Ook nu kreeg ik niet zoveel mee van het verhaal dat er werd verteld omdat ik mijn zoon blijkbaar NU AL moet voorbereiden hoe hij de brugklas moet overleven.. Oh dear..


Blijkbaar heeft Aaron in de bibliotheek een boek over katten te pakken gekregen, lief doen tegen de kat.. Dus gingen ze even knuffelen, lief!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.