Maandoverzicht

Dit was maart 2019: Motorrijden, games, creativiteit & snelle wagens

Bart heeft vorig jaar zijn motorrijbewijs gehaald en het werd nu toch wel tijd om te gaan rijden! Dat ging hij dus samen met zijn vader doen. Daarnaast maakten we lekkere worsten-croissantjes, speelden we buiten en bekeken we mooie snelle wagens!


Lieke was creatief geweest met een cadeau die ze had gekregen. Het zijn ‘velvet’ papieren die je kan inkleuren. Er staat al een vorm of tekening voorgedrukt op en je kan deze dan verder inkleuren naar wens. Het papier dat je kleurt is wel glad en als je er dan met je hand overheen gaat laat het heel erg af! Maar het is wel een mooi resultaat. Helaas is de foto niet helemaal scherp geworden en natuurlijk moest broerlief er ook bij op.

Lieke en haar vriendinnetje Y had ik aan het werk gezet om worsten-croissantjes te maken. Dat eten wij altijd als we iets te vieren hebben. Denk dan aan een verjaardag of Moederdag of Vaderdag. Nu hadden we er gewoon zin aan. Het enige dat je nodig hebt is Danarol croissaintdeeg en mini knakworstjes.

Nadat ze uit de oven komen zijn ze nog erg heet, maar warm wel het lekkerste om te eten.

Op het gemeentehuis in Apeldoorn! Ik had voor de kinderen een ID-kaart aangevraagd omdat we naar het buitenland willen met de vakantie. Maar ook handig voor als we een dagje uber die grens gaan. Daar is een tv en dan zijn de kindjes lekker zoet, voor een paar tellen. Ik had een eerdere keer koekjes bij me, en elke keer als we daar zijn vraagt Aaron of ik nog een koekje heb, haha.

Tijdens een weekend kon je gratis Two Point Hospital spelen via Steam. Het lijkt heel erg op Thema Hospital wat ik jaren geleden echt grijs heb gespeeld. Dus ik was erg nieuwsgierig naar deze game. Ik heb elk vrije moment in het weekend gespeeld en het was zo leuk! Niet alleen het redden van de levens, het onderzoeken van de patiƫnten en het uitbreiden maar gewoon het inrichten van mijn ziekenhuis, haha. Nu wacht ik wel even weer op een SALE-moment van Steam om het te kopen, want deze wil ik nog wel erg graag aan mijn collectie toevoegen.

Het was weer mooi weer en tijd om naar buiten te gaan. Lekker in de zandbak spelen!

Of in de modder voor de deur, haha..

Het moment der momenten, Bart op de motor! Na maanden in het bezit te zijn van zijn motorrijbewijs werd het tijd om ook eens te gaan rijden en natuurlijk de nieuwe motorkleding te gebruiken. Want je trekt heus niet gewoon een gewone broek en jas aan. Alles is voorzien van bescherming, dat ‘als’ je valt, je zoveel mogelijk beschermt bent.

De hele dag hoorden we in de buurt motoren zoemen.. En aan het einde van de dag besloten we toch eens te gaan kijken waar het weg kwam. Het geluid achterna zeg maar en we waren er vrij snel. Er stonden nu nog enkele snelle wagens!

Naast enkele auto’s waren er gigantisch veel jonge jongens met hun mobieltjes en cameraatjes aan het filmen.

Gamen kan niet vroeg genoeg beginnen toch? Lekker Paw Patrol op de PlayStation 4 spelen. Ik heb de game mogen reviewen voor Female-Gamers en mocht hem houden. Zo mogen de kids af en toe even spelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.