Kids,  Swaps

Game Mama Swap editie #1 – Dit kregen wij van Danielle

Zoals iedereen wel weet schrijf ik voor de website Female-Gamers, nu ik fanatiek aan Swaps meedoe (ahum!) leek het mij leuk om ook eentje te organiseren voor gamende mama’s. Dit gaat natuurlijk uit via Female-Gamers maar ook via de gesloten Facebook pagina van GameMama.nl. Je kan dus via diverse kanalen meedoen, extra spannend misschien? Natuurlijk moest ik zelf ook meedoen en heb ik het volgende mogen ontvangen van mijn Game Swap Mama..

img_game_mama_swap_editie1_ditkregenwij1
Tadaaaa!! Voor Aaron, Lieke en ik zaten er elk twee cadeautjes in het pakket. Een zelf gemaakte en een gekocht cadeautje! Voor mij een grote Princes Peach en een tas met Peach er op, een super handige shopper!

img_game_mama_swap_editie1_ditkregenwij2
Voor Lieke dezelfde tas maar dan iets kleiner en er staat Prinses Lieke op <3 Zo leuk!! Ook zat er een nagellakjes setje bij, met een tenen spreider om d’r teentjes uit elkaar te houden. Ze loopt nu al een tijdje rond zonder nagellak op haar teennageltjes, met deze kleuren gaat dat weer helemaal goed komen.

img_game_mama_swap_editie1_ditkregenwij3
Voor Aaron zat er een houten puzzel bij met allerlei voertuigen! Kunnen we mooi oefenen met puzzelen. Ook zat dit etui erbij, een ‘opberger’ voor auto’s van een stof voorzien van autowegen, hoe leuk!! Superhandig om mee te nemen. Natuurlijk zijn de auto’s voorzien van kleine onderdelen, dus letten we er goed op als hij er mee zal spelen!

img_game_mama_swap_editie1_ditkregenwij4
Ook de buitenkant van het etui is voorzien van wegen om lekker op te rijden! Met zijn naam erop.

Wat een leuk pakket toch?!

Wij zijn superblij met ons pakket!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 + = 90

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.