Kids,  Swaps

Game Mama Swap editie #1 – Dit hebben we gegeven

Gericht op de mama, lag mijn focus toch op het kleine zoontje van de Swap Mama. Ik ben gewoon de stad in gegaan en op zoek gegaan naar leuke dingetjes voor hem en haar. Natuurlijk heb ik iets gekocht dat ik zelf nu ook wil hebben, dus dat word nog een keertje naar de stad toe! Bij het verzenden kwam ik alleen tot de conclusie dat ik het ‘game-gerelateerde’ een beetje uit het oog was verloren en daar dus niet echt iets mee heb gedaan. Ach, dan zijn de mama en zoontje samen gewoon extra verwend.

Maar wat hebben wij geshopt en verzonden?

img_game_mama_swap_nov_2016_handleiding
Natuurlijk een kaartje!! Hierop wens ik de mama en haar zoontje veel plezier met hun pakket en onthul ik wie dit voor ze heeft geshopt. Op het kaartje staat voor wie iets zit, in welk soort cadeaupapiertje. Ik had het bij een eerdere babyswap ook ontvangen en vond het zo’n leuk idee.

img_game_mama_swap_nov_2016_ingepakte_cadeautjes
Zo zat alles ingepakt, een dingetje mist nog op de foto maar zit gewoon bij het pakket in.

img_game_mama_swap_nov_2016_cadeautjes
Alles wat op de foto staat heb ik voor de Game Mama Swap gekocht en verzonden. Ook al is de kleine nog erg jong, het zijn wel dingetjes waar hij ‘op de groei’ iets aan heeft. Verder wat leuke dingetjes om het straks gezellig in huis te maken met de feestdagen.

Wat wilde ik nu hebben? Die lampjes!! Ik weet echt niet waar ik er mee heen moet (misschien voor op de zolder of anders bij Lieke op haar kamer) maar ze zijn zoooo leuk en werken gewoon op batterijen.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + = 14

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.