Apeldoorn,  Foto's

Kroondomeinen: Paddenstoelen spotten

De Kroondomeinen zijn één van mijn favoriete plekken om te wandelen. Deels omdat het er vrij rustig is, de natuur mooi, er echte herten zijn waar je langs kan lopen en er zoveel geschiedenis te vinden in. Omdat er diverse plekken zijn en ik een verzamelartikel maak over de highlights van de Kroondomeinen omdat ik alles gezien wil hebben, moest ik even in mijn foto-archief graven naar kiekjes van mijn bezoekjes. Dus bij deze één van de eerste wandelingen in de Kroondomeinen.

Waarschijnlijk heb ik een wandeling met school gehad, van één van de kinderen, en hem er vlak na herhaald met het gezin. Gezien de hoeveelheid paddenstoelen er op de foto’s staan. daarnaast ook de herfstkleuren bij de forellenvijver en nog de snuitjes van de herten die niet mogen ontbreken natuurlijk.


Het hek, dat helaas door de letters een beetje wegvalt, maar toch een fraai zonnig plaatje.


In de verte het huisje van Willem de zoveelste te zien, komen we straks nog dichterbij.


Sprengen en al die gevallen bladeren van de bomen.


Het huisje bij de forellenvijver.


De forellenvijverZie je hem zwemmen?


Het thee huisje!

Langs de hertenweide.


Me with my minions <3

Nog even langs de hertjes, deze keer via het hek.

Foto’s gemaakt 22 oktober 2020

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 85

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.