Apeldoorn,  Foto's

Kroondomeinen: Herten aaien en de forellenvijver

De Kroondomeinen zijn één van mijn favoriete plekken om te wandelen. Deels omdat het er vrij rustig is, de natuur mooi, er echte herten zijn waar je langs kan lopen en er zoveel geschiedenis te vinden in. Omdat er diverse plekken zijn en ik een verzamelartikel maak over de highlights van de Kroondomeinen omdat ik alles gezien wil hebben, moest ik even in mijn foto-archief graven naar kiekjes van mijn bezoekjes. Dus bij deze één van de eerste wandelingen in de Kroondomeinen.

De hertenweide

Paddenstoeltjes


Dit boompje staat er al een tijdje.

De details van de bankjes die langs de lange straat staan.


Het huisje bij de forellenvijver.

Bij de forellenvijver.


Nog dichterbij de forellenvijver.


Kleine bruggetjes en sprengen die her en der in de bossen te vinden zijn.

Foto’s gemaakt op 6 september 2020

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 − = 22

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.