Dagje Uit!,  Foto's,  Groningen

Middagje Lauwersoog, veel foto’s

Het was weer eens een dagje mooi weer, met Pinksteren. Ik kreeg ineens het idee, we moeten er op uit! Het even op de PC uitgezocht, Marcel & Joyce gebeld dat ze met de hond onze kant op moesten komen, want we ‘gingen ergens heen’. Het moest een verrassing blijven, maar na nog geen 5 minuten in de auto had Joyce het al geraden. Rotwegwijsbordenopdeweg!

Afgesproken bij de drielanden in Lewenborg (Zonland, Mooiland en die andere..) en Shadow in de kofferbak gepropt. Bart had de hoedenplank uit de auto gelaten, zo kon Shadow mooi ruim zitten, net als Marcel & Joyce op de achterbank. Hij heeft een paar pogingen gedaan om er overheen te klimmen, maar uiteindelijk heeft hij zich erbij neergelegd en zat hij ruim achterin.

We gingen naar Lauwersoog. Het is ongeveer een uurtje rijden en ik heb de hele weg heen gereden. Ik rijd wel regelmatig auto, maar niet zulke stukken door de dorpen enzo heen. Eenmaal aangekomen bleek dat het een beetje druk was her en der en zijn we uiteindelijk ergens gestopt, honden uitgeladen en de tas uit de auto gesleurd die ik had ingepakt. Omdat je op bepaalde plaatsen niet met de hond mocht komen hadden we een eigen plekje gecreërd. Hier kon Shadow lekker zwemmen, Pepper lekker snuffelen en wij ‘kids’ rondhangen op de verzameling handdoeken.

Marcel had zijn nieuwe camera mee en ik mocht foto’s maken *YEAH!!* Nou, laat dat maar aan mij over, dat komt wel goed. Ik heb hem flink kunnen testen en wil er ook zelf zo één hebben, haha. Je maakt er mooie foto’s mee en een selectie hiervan kan je hieronder bekijken. Het was een leuk en gezellig middagje zo samen. En de hondjes waren vet moe, Shadow vooral van al het zwemmen!

Nog meer foto’s…

Dat ben ik!
Shadow lekker zwemmen
Bart wil Pepper even in het water zetten…
‘Help’..
Schudden!
Achter het water aan jagen, gekke Shadow, hihi
Met de stok spelen
Actiefoto
*jump*
*Grom!*
Stokje kauwen
Lekker snoetje!
Gaarheid toegeslagen
Pepper @ attack mode
Mijn LEKKERE MANNETJE!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

74 + = 76

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.