Fashion & Beauty

Mijn nail art van: essence

Bij de Kruidvat verkopen ze de make-up lijn van essence waaronder dus een hele hoop voor je nagels. Zo had ik al eens een filmpje gezien met een stempel en nail arts die je dan op je nagel kunt zetten, maar ik vond er ook stickers en dat leek me nog makkelijker en zeer ideaal om eens te proberen.nnIk ben begonnen met een basislakje, transparant die ik nog had liggen. Daarna heb ik de witte bloem stickers erop geplakt en er nog een ‘nail art’ sealing top coat overheen gesmeerd van essence. Met ongeveer zo’n 20 minuten werk zagen mijn nagels er erg leuk uit. Niets dure nagel versiering! Gewoon de collectie van essence dus. De stickers kosten ongeveer een euro en de rest weet ik zo niet meer.

Omdat mijn camera niet heel erg duidelijke foto’s maakt, hoop ik dat je toch een beetje kan zien hoe het eruit ziet.

Stempelset

 


Stickers

 

Mijn (groeiende) essence collectie

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

60 + = 69

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.