Fashion & Beauty,  Lifestyle

Mannen op hakken dwingen respect af?

Ik kwam via vriendinnetje Heather op een filmpje terecht waarin een aantal heren zich wagen aan een paar mooie rode dames pumps. De beelden vind ik erg leuk en hun reacties over op het lopen van hakken zijn helemaal fijn! Het lijkt misschien makkelijk, maar of het ook altijd fijn is… Oefening baart kunst en wie weet dragen deze heren straks in hun vrije tijd ook wat hakken? Of slingeren ze deze in een hoek van de kast en mogen hun vriendinnen voortaan op sneakers rondlopen?

Het ziet er natuurlijk mooi uit als dames op hakken lopen. Ik ben er voorheen ook groot fan van geweest, sinds mijn vorige zwangerschap ben ik gaan minderen en nu loop ik heel vaak op platte schoentjes. Hoewel een stel hakken ook erg fijn dragen kan zijn. Natuurlijk kan het even wat pijn doen maar ik werkte de hele dagen op hoge hakken, toen ik nog jong was! Ik zie mezelf gewoon niet zo gauw achter de kids aanrennen op mijn hakken, dus ga ik tegenwoordig maar voor comfort! Hoewel een goed stel hakken je loopje ook wat sexyer kan maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 − = 16

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.