Games & Tech

Onze Top 10 meest knappe mannelijke gamepersonages 2011 @ Female-Gamers

Ondanks dat we al in 2012 zitten vinden wij dat we onze top 10 game mannen van 2011 nog wel online mogen zetten. Nieuwsgierig naar wat wij de knapste gamepersonages vinden? Oordeel zelf maar of we gelijk hebben!nnnnWe gaan jullie natuurlijk eerst even in spanning houden wie wij het knapste gamepersonage vinden. We beginnen met de nummer 10. rnrn

Op de 10e plaats staat Johnny Cage. Johnny kennen we uit de game Mortal Kombat. Een echte spierbundel die graag zijn blote bovenbody showt. rnrn

Op de 9e plaats hebben we gekozen voor een vrouwenverslindende spierbundel. Duke Nukem ondanks dat hij gehuld is in een wolk van rook vinden we dat deze sexy man niet mag ontbreken aan onze top 10. rnrn

Op de 8e plaats vinden wij dat Legolas uit Lord of the Rings thuishoort. Hoewel we liever naar Legolas in de film kijken omdat het Orlando Bloom is heeft zijn personage in de game wat weg van deze hunk. rnrn

rnDe 7e plaats is voor Solid Snake. Tijdens GamesCom 2011 maakte ik kennis met deze gamepersonage. Een mannelijke boothhunk vervulde deze rol. Hij had veel weg van Solid Snake en jeetje wat was hij knap! Hij moest en zou van mij in de top 10 belanden van 2011. Bij deze een mooie zevende plek!rnrn

Ondanks dat hij een assassin is komt Altaïr wel in ons lijstje voor. Hij mag de 6e plaats vullen. Altaïr uit de game Assassins Creed heeft zeker zijn charmes hij rent, springt en vecht alsof het niets is en zijn mysterieuze uiterlijk vinden wij zeker een plek in onze top 10 waard!rnrn

Op de 5e plaats zien we een oude bekende. Hij kwam al vaker in onze top 10 voor van knappe gamepersonages. Ook dit jaar weet hij wederom een plekje te bemachtigen. Over wie dat ik het heb? Arthas uit Warcraft en World of Warcraft natuurlijk. Ondanks dat hij het slechte pad koos blijft hij leuk om naar te kijken.rnrn

rnDe 4e plaats is voor Dante van de game Dante’s inferno. Gemakkelijk in de game heeft deze knappe man het absouluut niet. Maar dat maakt hem er niet minder mooi op. rnrn

Inmiddels zijn we al op de 3e plek beland. Deze is voor Chris Redfield is de hunk uit Resident Evil. Hij vecht tegen enge zombies en doet dit op een manier waar wij uren naar kunnen kijken! Een zeer verdiende vijfde plek! rnrn

We zijn al bijna bij het knapste gamepersonage van 2011 aangekomen. Helaas voor deze knappe man wist hij net de eerste plek niet te behalen. Wie dit is? Ezio uit Assassins Creed Revelations. rnrn

En dan nu trommelgeroffel want we zijn bij de eerste plek aanbeland. En wie verdient die nou meer als….. Nathan Drake uit de game Uncharted. Deze knappe avonturier heeft zijn charmes. Hij moet wel met regelmaat de kogels ontwijken die om zijn oren vliegen maar gelukkig weet hij elk avontuur weer te overleven. rnrnDit was onze top 10 knappe game mannen van 2011. Inmiddels houden we natuurlijk onze ogen al weer open voor onze top 10 van 2012 en verwachten we ook dat er dit jaar veel leuks voorbij komt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.