Fashion & Beauty

Getest: Tattoo Spray

Onlangs zag ik de folder van Kruidvat aan mijn neus voorbij komen en viel mij de tattoospray op die erin afgebeeld stond. Zo nieuwsgierig als ik ben, was ik even een bezoekje gaan brengen aan de Kruidvat om eens te kijken of het wat zou kunnen zijn. Een tijdelijke tattoo die je zelf op kan spuiten, zonder te klooien met Henna of andere dingen. Nou, ik heb het getest…Als aller eerste start je met het bedekken van je voet met de bijgeleverde folie, wat ik natuurlijk als snelle jelle was vergeten te doen. Je komt er vrij snel achter dat dit er niet voor niets bijgeleverd is hoor.


Als eerste maak je je voet schoon met de bijgeleverde doekjes met alcohol. Dan plak je een van de drie bijgeleverde sjablonen op je voet, ik ben begonnen met de vlinder. Ook is het handig om je voet verder te beschermen met de folie…


Je moet de busje spray goed schudden voor gebruik en dan in een aantal keer, met een tussenpauze op je voet sprayen. Binnen de sjabloon natuurlijk. Zoals je kan zien, heb ik het folietje niet gebruikt en was dus mijn voet zo goed als zwart!


Zo ongeduldig als ik dan weer ben, ben ik vrij snel de volgende tattoo gaan sprayen, in dit geval dus de roos. Het handigste is om dus even te wachten tot de eerste droog is.


De overige zwarte spray kan je ook met de alcohol doekjes makkelijk weer verwijderen, zodat je voet weer wat gezonder oogt.

 


Zo was ik voor bijna een week versierd met deze tattoo’s. Je kan er gewoon mee douchen, je voet dan niet uitgebreid gaan schrobben, dan verdwijnen ze sneller. Ook is een goede tip om je geduld goed te laten spreken om een mooi resultaat te krijgen. Zoals je bij mijn vlinder kan zien, is mij dat niet helemaal gelukt.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

86 + = 89

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.