Persoonlijk

Oldtimers over de Noorddijk (Groningen)

Toen ik vanmiddag even in de tuin was, zag ik ineens iets glimmends rijden. Ik keek op en zag een paar mooie oude auto’s. Ik riep Bart, snelde naar binnen om mijn camera te pakken. Deze kon ik natuurlijk weer eens niet snel vinden, maar toch nog op tijd om foto’s te maken van een hele rits aan oldtimers die achter ons huis over de Noorddijk reden. Ze glommen me toch mooi zo in de zon! Er zaten mooie exemplaren tussen hoor.nnnnKlik op de foto om hem groter te bewonderen. Nu lijken het net speelgoed autootjes! rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

92 − 87 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.