Onze Bruiloft,  Persoonlijk

Drie jaartjes getrouwd

Afgelopen zaterdag, 20 augustus, zijn Bart en ik alweer drie jaar getrouwd. Wat gaat die tijd weer snel zeg. Volgend jaar kunnen we het hopelijk met ons drietjes vieren. We hadden geen plannen om het te vieren, want we hadden een verjaardag, maar zijn wel uit eten geweest met mijn schoonzusjes en partners.
We hebben gegeten bij een pannenkoeken restaurant waar natuurlijk iedereen iets van een pannenkoek bestelde. Behalve ik want ik vond Patatjes op de kaart (iets met zwanger zijn)! Trouwens, na drie jaar huwelijk moet het alleen maar beter worden. Check deze nieuwslink!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 52 = 56

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.