Onze Bruiloft

Bruiloft: We hebben ons Trouw album van de fotograaf!!

En hij is me toch gaaf geworden! We hadden hem vorige week donderdag bekeken, of we hem wel leuk vonden en eventuele nog wat wisselingen wilden maken. Hij was voor ons helemaal leuk, we hebben nog een kleine wijziging aangebracht rond de familie en getuigen foto’s, verder was hij helemaal mooi en leuk! Ook hebben we nog een foto op canvas besteld. Nu moesten we nog een week wachten voor we het album daadwerkelijk in handen zouden krijgen.

NOU, dat was dus afgelopen vrijdag! We hebben hem opgehaald, maar eerst nog even bekeken bij de fotograaf. Hij is heel leuk geworden! Nu aan iedereen laten zien en binnenkort nog wat foto’s nabestellen! Je zult hem van zelf wel te zien krijgen! Hij is heel mooi geworden. Onze fotograaf was: Jeroen Koeten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 64 = 72

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.