Persoonlijk

Weg bij de C&A

Na zo’n 9,5 jaar er gewerkt te hebben, heb ik besloten weg te gaan bij de C&A. Het begon ooit eens als een baantje na schooltijd bij de Marca tot het bedrijf in 2004 over werd genomen door de C&A. Het is niet zo dat ik nu werkeloos ben, ik heb natuurlijk mijn werk op kantoor nog waar ik mijn dagen zal gaan slijten, haha.

Afgelopen zaterdag (15 november) heb ik mijn ontslag ingediend en deze werd geaccepteerd en zo komt er een einde aan mijn ‘carriere’ bij de C&A. Ik heb altijd met plezier bij C&A gewerkt, maar aan al het leuke komt een eind. Zo dus ook voor mij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.