Onze Bruiloft,  Persoonlijk

Wij gaan TROUWEN!!

Jaja, je leest het hartstikke goed, Bart en ik gaan trouwen. In augustus 2008 zullen wij “Ja, ik wil  tegen elkaar zeggen (neem aan dat ze dat tegenwoordig nog steeds zeggen). Bart en ik zijn al sinds eind augustus in ondertrouw en eigenlijk dus ook verloofd. We hebben een datum uitgekozen die ons leuk leek en aan de hand daarvan hebben we zelf wat tijd genomen om te wennen aan het idee.

Maar ja, op een gegeven moment moet je het je familie en vrienden wel vertellen dus dat hebben we de afgelopen weken gedaan. Gelukkig waren de reacties positief, hihi.

Wij gaan dus op 20-08-2008 trouwen, snap je hem? 2008 2008? Vast wel he. Dat leek ons een leuke datum en deze hebben we dus ook vrij snel vastgelegd. Maar dan komt natuurlijk de vraag, hoe ga je het vieren? In eerste instantie was de bedoeling klein, maar je trouwt maar een keer (als het goed is) en dan moet je er natuurlijk wel van genieten. We doen het nu wat groter, maar wie we wel/niet uitnodigen, dat zien we in de komende maanden wel. We sturen toch pas een paar weken van tevoren de uitnodigingen de deur uit.

Je moet ook je getuigen regelen, ik heb er al een en dat is mijn mams. Nu moet ik nog een kiezen en Bart nog twee. Daar hebben we nog tot twee maanden voor de bruiloft de tijd voor. Ook moet ik natuurlijk een jurk kopen, wat me helemaal fantastisch lijkt om al die dingen te passen. Ik heb heel wat rond lopen surfen op het internet en heb heel wat ervaringen van andere meiden gelezen wie je wel/niet meeneemt, bij mij gaan mijn moeder, Bart zijn moeder en zijn zus mee. Ook gaan we als viertal naar de Love & Marriage beurs in januari in de Martiniplaza.

We hebben nog veel te regelen en wat afspraken af te gaan met fotografen en natuurlijk moeten we een ambtenaar uitkiezen. We hadden een boekje meegekregen van de gemeente, daar stonden allemaal foto’s in met een verhaaltje over de ambtenaren, we hebben contact met een van hen gezocht en deze had nog niets gepland staan, binnenkort nemen we contact met elkaar op om dat te regelen.

En zo hebben we al een aantal punten van onze checklist weg kunnen strepen en dat zijn er veel hoor!! Stap voor stap komen we er wel. De ringen hoeven we in elk geval niet meer uit te zoeken, deze hebben we al gevonden. Binnenkort even de juiste maten passen, bestellen en laten graveren.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 − = 24

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.