Games & Tech

Review: Sims 2: Villa en Tuin accessories (PC) @ Female-Gamers

Morgen 20 november 2008 zal officieel een nieuw accessoires pakket van The Sims 2 in de winkels liggen. In dit pakket staan je huis en tuin centraal. Je kunt 3 verschillende stijlen huizen maken; een Marokkaans tintje, Art-Deco stijl of een Secundaire Keizerrijk-stijl. Ook kun je je tuinen opfleuren met verschillende planten, struiken en bloemen. Daarnaast zijn er ook nog bezuiniging mogelijkheden in het spel voor je sims.nnnn


rn
rnEen accessoires pakket van The Sims 2 heeft zo’n 60 nieuwe items voor je spel. Deze keer zitten er ook nog een aantal nieuwe kapsels bij voor de dames en heren. Het ene kapsel ziet er gaver uit dan de andere, maar hierbij geld natuurlijk, smaken verschillen.rnrn

rn
rnJe kunt niet heel erg veel aan je huis veranderen, je hebt een nieuw type dak met schattige raampjes, nieuwe hekwerken, ramen en deuren. Niet te vergeten de tig nieuwe buitenmuur kleuren die erbij zitten. Leuke frisse en heftige kleuren maken je buurt wel vrolijker. Ook zijn er nieuwe halve muren toegevoegd. Deze bevatten een mooi randje, je hebt hem in twee versies, de ene met planten en de andere zonder. Ook zijn er tuin hekken voorzien van plantenbakken, die maken je balkon ook heel fleurig.rnrn

rn
rnWaar het pakket echt om draait zijn de mogelijkheden om je tuin mooier te maken. Er zijn verschillende nieuwe struiken en bloemperkjes om je tuin mooi te maken. Wist je dat zonnebloemen ook rood/roze kunnen zijn? In The Sims dus wel. Naast de planten voor buiten heb je ook nieuwe planten die je in je huis kunt zetten, of als je in het bezit bent van de uitbreiding Seizoenen, dan kun je een leuke tropische kas maken.rnrn

rn
rnWat in dit pakket ook zit en er erg mooi uit ziet, als je van de grote huizen en rijkdom bent, de grote trap en de kroonluchters die je op kunt hangen! Dit maakt je huis helemaal af en mooi en kunnen je Sims zich koning te rijk voelen.rnrnZoals in de intro al gemeld is er ook een mogelijkheid om de rekeningen omlaag te brengen. Dit kun je doen door het aanschaffen van de zonnepanelen die je in je tuin of op je dak kunt plaatsen. Altijd leuk om te weten toch?rnrn

rn
rnrnVerder zitten er nog tal nieuwe kleine items in het spel waar je je tuinen en huizen nog meer mee kunt opfleuren! Ook zijn er nieuw eplanten voor je vijver en een nieuwe fontein om er in te plaatsen. rnrnIk vind het zeker een aanrader om aan te schaffen voor je Sims. Eindelijk is er meer aandacht besteed aan de tuinen die je nu eens een frisse look kunt geven met de nieuwe voorraad bloemen en planten. De daken zien er ook leuk uit met de schattige raampjes. Voor mij is het een echte toegevoegde waarde, maar dit is wel mijn persoonlijke mening! rnrnPlus puntenrn- Als je dol bent op bouwen en tuinenrn- Je van stijlvolle trappen en kroonluchters houdrn- Je eindelijk toe bent aan nieuwe tuin decoraties!rnrnMin Punten:rn- Je het bouwen in het spel niet leuk vindrn- Het liefste flats bouwtrn- Je tuinen en bloemen haatrnrnrnUitgever: EA GamesrnLeeftijds advies: 12+rnNodig: The Sims 2 of The Sims 2 deluxernKosten: € 14,99

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

90 − = 88

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.