Onze Bruiloft

Bruiloft: Kaarten klaar om te versturen

Bart en ik hebben onze trouwkaarten zelf ontworpen, zoals al eerder te lezen was. In februari/maart waren we al met dit project begonnen en hebben verschillende proefdrukken laten bezorgen. Afgelopen zondag zijn we er druk mee aan de slag gegaan en hebben we alle kaarten gemaakt en laten bedrukken. Toen ik gisteren thuis kwam van mijn werk, lagen er allemaal dikke enveloppen hier op de mat.

De kaartjes waren bezorgd! Gisteren heb ik dan ook alle enveloppen geschreven, op een enkeling na omdat we daar geen adres van hebben. Maar we zijn al heel ver gevorderd. De kaarten moeten namelijk snel de deur uit! Ongeveer 2 maanden voor DE dag. Dan hebben we nu nog 9 dagen om dat te regelen.

Maar, wij vinden de kaarten er mooi geworden, hopelijk vinden de personen die ze mogen ontvangen dit ook. En ach, ook al vind je hem niet mooi! Wij zijn er in elk geval heeeeel blij mee, hahaha. Als we ze verstuurd hebben, komt er ook een voorbeeldje hier op de site te staan van de kaart.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 − 72 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.