Onze Bruiloft

Bruiloft: Groep getuigen compleet!

Als laatste getuige kunnen we mijn broertje Marcel toevoegen aan het rijtje. Ik heb hem toen mijn moeder haar verjaardag vierde gevraagd of hij mijn getuige wilde zijn. Dat wilde hij wel en zo hebben we nu 4 getuigen!! Maar toch zet ik ze nog even op een rij;

Bart heeft gekozen voor: zijn zus Inge en zijn kameraad Stefan en ik heb gekozen voor mijn moeder Wieneke en mijn broertje Marcel.

Daarnaast is Inge de bruidsmeid van Patricia, zal Paul de ceremoniemeester zijn, zal Mirjam het bruidsboeket maken voor Patricia en zal Willem ons rond rijden in zijn mooie bolide!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 48 = 57

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.