Onze Bruiloft

Bruiloft: Bart heeft zijn getuigen gevraagd plus de Ceremoniemeester

Het heeft even geduurd, maar hij heeft toch een keuze kunnen maken wie hij als getuige wilde hebben. Bart heeft zijn zus Inge en zijn goede collega maatje Stefan gevraagd of zij een krabbel willen zetten op onze trouwdag! Wij zijn natuurlijk vereerd dat zij naast mijn moeder een handtekening willen zetten.
Dat maakt dat ik mijn 2e getuige nog moet gaan vragen. Bart loopt voor en geniet er met volle teugen van, haha. Om hem even te “quoten”

Altijd lang werk met die vrouwen

Hier kunnen we nog lang en breed over doorgaan, maar daar gaat het nu niet om. Daarnaast heeft Bart gevraagd of zijn broertje Paul onze ceremoniemeester wilde zijn. Hij wilde dat wel en zo hebben we weer wat voor de bruiloft voor elkaar! Gelukkig blijft er ook nog een hoop over om te regelen en te doen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 46 = 56

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.