Onze Bruiloft

Bruiloft: We hebben ook een trouwauto

Bart zijn vader heeft een nieuwe auto gekocht, een Daimler. Leuk, maar wat is het voor auto? Inmiddels kan ik zeggen een hele mooie. Gisteren zijn we voor Bart zijn verjaardag met zijn vader Willem en Claudia uit eten geweest (naar het Wokrestaurant. Jummie!). Ze kwamen met de Daimler, een mooie gelegenheid om de auto eens goed te inspecteren.

Naast deze auto hebben we meerder aanbiedingen gehad van familie en vrienden met old timers. Zo hebben mijn oom en tante een oude Mustang gekocht, ik heb hem nog niet in het echt gezien, maar op de foto’s WAUW!! Daarnaast heeft een collega van Bart samen met zijn vrouw een KNAL roze mini. Daar zijn ze zelf ook in getrouwd. Nu is het geen groot geheim dat ik dol op roze ben. Dus dat was ook een zeer leuke optie.

Terug naar de Daimler. Ik moet toegeven, hij is echt heel mooi. Echt een mooie auto om in te gaan trouwen. Hieronder staan een aantal foto’s voordat Bart zijn vader de auto had gekocht. Maar dan heb je wel een beetje een idee wat voor auto het is.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + = 15

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.