Dagje Uit!,  Onze Bruiloft

Alweer 4 jaar getrouwd!!

Vandaag, 20 augustus 2012, zijn wij, Bart en ik alweer 4 jaar getrouwd!! En om dat te vieren hebben we afgelopen zaterdag iets leuks gedaan. Het was natuurlijk snikheet en het plan was of naar het Loo of de Apenheul te gaan, maar beide natuurlijk bloedje heet! Dus kwam Bart met het briljante idee, scooters huren!

Hij heeft dit onlangs gedaan met zijn werk, als uitje, en nu hebben wij dus twee coole en hippe scooters gehuurd en lekker op rondgereden. Heerlijk om te doen, de wind door onze haren en het was lekker fris!

We hebben zo’n 2,5 uur rondgereden op de scooters en onderweg even wat gegeten en een lekker ijsje gehaald. Bewonder onze foto’s gemaakt door Mariska!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.