Games & Tech,  Persoonlijk

Ook maar aan de Twitter

Je hoort zo her en der in de wandelgangen van de wondere online wereld en in mijn werkomgeving dat Twitter hip is. Natuurlijk ben ik een echte meeloper, ahum! Ach, ik ben gewoon nieuwsgierig en wilde wel eens weten wat het nu precies is. Dus heb ik mijn eigen accountje maar eens even aangemeld en kan ik ook de godgansedag Twitteren.nnnnTwitter is een kleine mini-blog waar je max. 140 leestekens in mag dumpen. Je ziet dus vele vele kleine boodschappen langs komen en niets is te gek. “Ik ga nu even boodschappen halen”, “even de krant lezen”, “post doornemen”… Zijn een aantal kleine voorbeelden. Ik kan er nu op zetten, wat ik doe, wanneer ik mijn eigen site update, of iets schrijf voor de Female-Gamers website of totaal iets anders doe! Neem eens een kijkje op mijn Twitter: https://twitter.com/ladypatries.rnrn

rnrnVoor de website Female-Gamers hadden we al een Twitter, maar deden we tot op heden erg weinig mee, maar daar moet snel verandering in komen! Nu heb ik mijn eigen waarmee ik iedereen elke seconde van de dag op de hoogte kan houden met de dingen die ik uitspook. Ik heb eerst mijn Twitter wat opgevrolijkt, ik vind het cool geworden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.