Games & Tech,  Persoonlijk

LAN hier thuis versie?! Ik ben de tel kwijt!!

Afgelopen dagen was het hier weer een gegame van jewelste! We hadden voor de verandering eens een Lan hier thuis! Weet je niet wat een Lan is? Lees dan even dit artikel, wij hadden zoiets, maar dan vele vele malen kleiner! Deze keer kwamen Timo en Eric (Bolle) vrijdag al aanwaaien en zijn in de loop van zondag middag weer naar huis gegaan. Zaterdag kwam Wilco ook nog even buurten!nnnnMet computers en slaapgerei kwamen Timo en Bolle binnen wandelen. De boel installeren en maar gamen! Niet het hele weekend hoor. We hebben ook film gekeken vrijdagavond, potje Kolonisten van Catan (bordspel) gespeeld, wie had er ook alweer gewonnen? Wat er in de latere uurtjes afspeelde had ik geen idee van, ik liet de jongens lekker benden als ik mijn bedje opzocht.rnrn

rn

Bolle: “Zit m’n haar wel goed?”

rnrnZaterdag kwam dus Wilco in de loop van de middag aanwaaien. De Nintendo Wii kwam ook even eraan te pas voor de nodige potjes voetbal en tennis. We hebben pannenkoeken gegeten en de jongens zijn naar de bios gegaan, die nieuwe film van Wolverine. Ik had lekker de hele boel voor mijzelf en besloot samen met Pepper even bij mijn mams langs te gaan. Toen ik thuis kwam had ik nog even het rijk voor mij alleen. Toen de jongens thuis kwamen ben ik niet veel later weer mijn bed gaan zoeken. Ik hoorde Wilco nog weggaan, ja mensen! Hij was degene die toeterde zo midden in de nacht, haha. rnrn

rnrnZondag was Bolle al vet vroeg op, rond half 8. Bart ging niet veel later naar beneden. Toen ik eindelijk mezelf uit bed had gesleurd tegen 11 uur, lag Timo nog te slapen, zo midden in de kamer. Er is nog wat gegamed en toen zijn de jongens weer naar huis gegaan.rnrnHet was in elk geval weer gezellig! Tot de volgende keer maar weer! Nu kunnen Bart en ik nog een paar dagen lekker bijkomen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.