Gezin & Familie,  Persoonlijk

Schoolfoto’s 2015 van Lieke

Dochterlief gaat naar de peuteropvang en daar kregen we onlangs een mail van dat de schoolfotograaf langs zou komen. Hartstikke leuk natuurlijk de eerste schoolfoto van je kind! Een klassenfoto met de kindjes waar ze mee in de groep zit en een setje foto’s met haar snoetje erop in verschillende formaten.

schoolfoto_2015
Dan volgt er een klein dingetje, want iedereen wil natuurlijk een foto van ons meisje hebben! Gelukkig zullen ze na te bestellen zijn en mag men zich daar druk om maken. Binnenkort ga ik de foto’s die we hebben uitdelen. Wanneer? Geen idee, eerst de laatste loodjes van de zwangerschap. Laat je dus maar verrassen!

Maar wat staat Lieke leuk op de foto vindt je niet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

64 − = 58

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.