Gezin & Familie,  Kids

Kraampakket van Menzis

Ergens eind februari werd er een pakket bezorgd van de Menzis met daarin ‘het kraampakket’! Ik weet niet of iedereen hetzelfde formaat pakket krijgt, maar dit betreft het Large pakket en zit naast de nodige kraamverband, verbandjes en verzorgingsproducten nog een paar extra’s die je natuurlijk ook kan bewonderen.

menzis_kraampakket1
Een kraampakket word veelal gebruikt bij een bevalling thuis. Nu ga ik in het ziekenhuis bevallen, toch is zo’n pakket uitermate handig om in huis te hebben. Sowieso voor het beschermen van je matras door middel van de matrasbeschermer. Als er tussendoor wat gerommel in de buik is en de verloskundige moet je thuis onderzoeken dan zijn de matjes ook erg handig om de boel droog te houden. Alles wat er uiteindelijk over zal blijven zal ik aan een goed doel schenken, het is zonde om weg te gooien!

menzis_kraampakket2
Dan nu de extraatjes! Ik was verrast door wat er nog meer in het kraampakket zat. Ik heb natuurlijk vergelijkingsmateriaal en zag dat er dus totaal andere dingen in het pakket zaten. Een tja, wat is het? Een opbergmand voor speelgoed? Knuffels? Of juist voor vuile was? Er zit een mooi grijs dekentje in een slabbetje en een bordje met twee lepeltjes. Allemaal voorzien van het aapje.

Leuke dingen zitten er in het pakket en het is bijna tijd om het in gebruik te nemen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

63 − = 58

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.