Gezin & Familie,  Kids,  Vakantie

Vakantie juli 2017 – Buiten, Bingo, Vlinders en Speeltuin

Wat was het weer een prachtige dag! Lekker zonnig, warm en fijn om rond te wandelen op het park. Samen met Lieke was ik naar de kinderbingo geweest, gingen we op prinsessen speurtocht, zag ik ze vliegen en gingen we weer lekker naar de grote speeltuin. Een klein kijkje in onze derde dag vakantie.

Nadat we in de ochtend toch weer even het zwembad hebben bekeken was het in de middag tijd voor ons oh zo drukke programma. Manlief Bart wilde erg graag de F1 zien, Lieke en ik gingen naar de kinderbingo. Aaron lag te slapen, moet ook nog gebeuren hé. Bij de bingo kregen we drie kaartjes, eerst gingen we voor een volle rij en vervolgens de volle kaart.

Bij het laatste bingo kaartje ging het ietsjes anders. Iedereen die nog niets had gewonnen mocht blijven staan tot ze een nummertje van hun kaartje konden wegstrepen, dan moest je zitten. Degene die het langste bleef staan was de grote pechvogel en mocht een prijsje uitzoeken. De jongedame die dus als pechvogel een prijs in de wacht wist te slepen had uiteindelijk ook nog als eerste haar kaartje vol, oftewel een gelukkige pechvogel of een pechvogel met geluk. Uiteindelijk wonnen wij niets en mochten we een troostprijsje grabbelen en viste Lieke een Bollo sleutelhanger uit de ton.

Om Bart nog wat extra tijd te geven om de Formule 1 race uit te kijken gingen we nog even de prinsessenspeurtocht doen op het park. Er stonden paaltjes waar elke dag een andere speurtocht te vinden was. Je liep elke dag hetzelfde rondje over het park en moest dan antwoord geven op de vragen in verschillende thema’s. Op weg naar ons huisje naar het centrum kwamen we elke dag wat vragen tegen, om te oefenen.

Na de race zijn we met ons allen weer naar het centrum, de grote speeltuin gegaan. Onze kindjes mochten emmertjes en schepjes van andere kindjes lenen en gingen tussen het klimmen, klauteren en glijden door nog wat met zand spelen. Het was natuurlijk ook prachtig weer hiervoor.


Na het zandbak avontuur was het tijd voor een Bollo voorleesmomentje gevolgd door wederom een knuffelmomentje met deze grote beer. Daarna was het bedtijd, of etenstijd in ons geval.


Vlakbij ons huisje, of eigenlijk over het hele park wel, stonden van die vlinderstruiken. Hier zaten telkens drie verschillende vlinders die ik natuurlijk vast moest leggen. Uiteindelijk vond ik dat ik deze met de wereld wilde delen.


En natuurlijk tussendoor nog even spelen op de trampoline. Samen of alleen, lekker geinen met zijn tweetjes.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

49 − = 43

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.