Gezin & Familie,  Interieur &zo

Kamer van Aaron onder handen genomen

Onlangs heb ik op de kamer van Aaron een likje verf op de muur gekwast. Het is een mint-groene kleur, al zijn de meningen erover verdeeld en vinden sommige mensen het meer blauw. Dat mag, maar het is gewoon groen. Ik zag er als een berg tegenop maar uiteindelijk was het ook zo gepiept.

De kamer van Aaron is al meerdere malen veranderd. Het bed heeft op diverse plaatsen gestaan. Eerder als je zijn kamer binnen kwam stond links meteen het bed. Deze hebben we verplaatst omdat hij anders bij het stopcontact kon komen, enige stopcontact op zijn kamer waar de babyfoon in zat.

kamer_aaron_batman_oud

We hebben de commode verplaatst en dus meteen links gezet met daarachter het ledikant van Aaron. Hij kon niet bij het stopcontact, dachten we! Tot hij toch de babyfoon wist te pakken en bijna op de stekker zat te knagen.. Na een hartverzakking meteen weer zijn kamer veranderd. Het bedje naar de andere kant van de kamer, ver weg van het stopcontact! Wel tegen de muur die grenst aan onze slaapkamer. Maar wel een stuk veiliger en kan deze mama weer rustig slapen.

Op Aaron zijn kamer hadden we Nijntjes behang! Oooh wat was ik daar zat van, gewoon he-le-maal klaar mee! Wie had dit ook bedacht? Oh ja ik.. Maar ik was zwanger, we gingen verhuizen en ik moest al zoveel keuzes maken, stond onder druk en tja, toen ging het gewoon mis, hihi! Ik was er in het begin wel blij mee hoor, maar was er nu gewoon klaar mee.

kamer_aaron_batman

Zo besloot ik in de grote zomervakantie dat het tijd was voor iets anders. Ik heb met Lieke (en Aaron) een bezoekje aan de Gamma gebracht en naar verf gezocht, gevonden en gekocht. Natuurlijk met de benodigde attributen, verfbakken, verfrollers, latex handschoenen, kwasten en afplaktape. Van dat laatste heb ik vorige week ontdekt dat we er nog een hele voorraad van hadden.

kamer_aaron_batman2

De muur was wel een beetje kaal dus heb ik nog wat lijsten bij de Action gehaald en hierin posters van Batman! Ik ben blij met het resultaat!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 − 29 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.