Creatief,  DIY

DIY: Ctrl, Alt, Del kussens

Al zo vaak ben ik de Ctrl, Alt, Del kussens tegengekomen op het wereld wijde web. Zal ik ze kopen? Of nog beter, zelf maken? Dus ben ik aan de slag gegaan en kan je meekijken naar hoe je deze kussentjes zelf maakt.

Wat heb je nodig?

  • 3 Kussen hoezen (1,99 bij de Action)
  • Vilt, in dit geval zwart (0,89 Action)
  • Schaar
  • Hobbylijm OF naald en draad
  • Papier

 

Ik heb gekozen voor een drietal witte kussen hoezen van de Action. Maar ze zijn ook beschikbaar in andere kleuren.

Uit de vilt heb ik de letters geknipt. Je kan natuurlijk letters uitprinten, deze overtrekken op het vilt en dan uitknippen. Ik heb de letters met de losse hand geknipt.

Ik heb 2 A-4’tjes in de hoes gelegd, zodat de lijm niet door zou lekken.

 

Ik heb de letters eerst op de juiste posities gelegd. Daarna ben ik ze vast gaan lijmen.

 

 

Uiteindelijk is dit het resultaat. Je kan natuurlijk de letters ook vastnaaien, maar daar ben ik niet zo goed in. Dus lijmen vond ik voor mij de juiste oplossing. Ik moet toegeven dat de lijm eigenlijk niet stinkt. Dus dat is weer een mooie meevaller!

Nu heb je alleen de kussen hoezen, maar voor 1,49 heb je een kussen die je erin kan stoppen. Te koop bij de Action.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

39 − = 34

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.