Games & Tech

De Wonder Woman Kia Sportage @ Female-Gamers

Kia Motors Amerika (automerk) heeft de handen ineen geslagen met DC Entertainment om een aantal auto’s op de markt te brengen die geïnspireerd zijn op de Justice League karakters, waaronder Wonder Woman.nnnn
rn

rnEr zijn zeven karakters in de Justice League en er gaan acht auto’s op de markt komen. Zo heb je Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Aquaman en Cyborg met allemaal een eigen Kia look. De achtste auto zal een combinatie van al deze Justice League karakters moeten worden.rnrnDan nu de kiekjes van de Wonder Woman auto!rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rnMeer foto’s van de Justice League auto’s en het interieur kan je hier vinden. Nog een paar extra foto’s van de Wonder Woman Sportage kan je hier vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

85 − = 80

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.