Games & Tech,  Persoonlijk

App Review: Ice Cream Nomsters (iPad & Android) @ Female-Gamers

Een zomerse game die nog net op de valreep van het mooie weer is uitgekomen. Maar eigenlijk maakt het niet uit wat voor weer het is want de vrolijke game Ice Cream Nomsters kan je altijd spelen!

img_icecream_nomsters1

Ben je klaar voor het rondbrengen van ijsjes? In deze time-management game bestuur jij de ijscotruck en moet je ijsjes bezorgen bij de Nomsters. Met je vinger bepaal je de route van de ijscotruck en moet je niet vergeten opnieuw je voorraad aan te vullen. Na een bepaald aantal bezorgingen kan je weer nieuwe ijsjes ophalen om te bezorgen.

De Nomsters zien er supercute uit en de kleuren zijn zo vrolijk. Lekker zomers dus! Wat ik een leuk detail vind is de tijdsmeter die een temperatuurmeter is! Deze telt steeds verder af, lekker stressen dus om zo snel mogelijk zoveel mogelijk ijsjes te bezorgen. In het begin is het vrij simpel om wat ijsjes te halen en te bezorgen, maar naarmate je verder komt word het moeilijker en de werelden groter.

img_icecream_nomsters3

Je komt verschillende obstakels tegen, waardoor je moet omrijden en dus minder snel je gewenste route af kan leggen. Daarentegen kom je ook weer op boosts terecht die je (tijdelijk) sneller maken en je voorraad telkens aan blijven vullen. Oh en de makers van Ice Cream Nomsters (Firedroid) wilden erg graag een game maken met de teleport optie, dus dat ga je ook nog tegenkomen.

Met het spelen van de levels verdien je geld en daar kan je weer boosts van aanschaffen. Zo kan je er voor zorgen dat er meer ijsjes in je ijscotruck kunnen of je ijscotruck sneller laten rijden. Natuurlijk de feestjes niet vergeten, die hebben volop voorrang en dus moet je de feestende Nomstertjes voorzien van ijs, heel veel ijs!

img_icecream_nomsters2

Het allerleukste is misschien nog wel dat je deze game GRATIS kan spelen! Je kan er altijd wel wat geld aan spenderen, maar door filmpjes tussendoor te kijken of iets te liken op Facebook verdien je ook weer wat munten voor je upgrades. Download dus Ice Cream Nomsters via Google Play en iTunes en laat weten wat jij van deze game vindt!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 38 = 42

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.