Games & Tech

The Sims 2: Tiener accessories @ Female-Gamers

rnNog niet zolang geleden is ere en nieuw accessoires pakket voor The Sims 2 uitgebracht. Namelijk de Tiener accessoires. Een pakket met verschillende artikelen en hebbedingetjes om de tiener kamers op te vrolijken, maar je hebt ook verschillende kleding en een paar kapsels. Ik vind het pakket best leuk, het heeft nieuwe items om de boel op te leuken. Na de uitbreiding ‘Familie’ die toch meer was gericht op de gewone kids is dit zeker een leuke aanvulling.nnnn
rnEr zijn 3 soorten thema’s:rn- Snobrn- Gothicrn- SurferrnrnHet pakket kost zo’n €15,00 en is bij de meeste (speelgoed) winkels wel te koop. Of anders surf je naar bol.com.rnrnEr is ook een nieuwe Sims uitbreiding onderweg, iets met hobby’s. Het klinkt erg leuk, alleen is er nog niet veel over bekend. Alleen dat er weer geheime kavels tussen zitten, net als bij Op Reis en Studentenleven. Hopelijk zijn er snel plaatjes van te vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.