Ik in de Media

Yvon, ik en de Vriendin

Gekke titel, alsof we een naamloze vriendin hebben en een avontuur hebben meegemaakt, haha. Maar Yvonne en ik komen in de Vriendin! Een wekelijks tijdschrift voor de dames onder ons. Waarom we hier in komen? Omdat wij meiden zijn die gamen en ook nog eens de website Female-Gamers.nl hebben opgericht. Het interview was al een tijdje geleden telefonisch afgenomen, maar de fotoshoot, ja een echte! Die was zaterdag 16 mei.We moesten helemaal bij Hilversum in de buurt zijn, ik kan je melden, ligt niet even naast de deur van Groningen! Daar aangekomen in de make-up gedaan en op de foto gezet. De foto’s zijn echt gaaf geworden, heb ze zelf ook, maar laat ze nog niet zien. Mag ook nog niet, want ze hebben nog niet in de Vriendin gestaan. Yvon was er tegelijkertijd ook en is ook leuk op de foto gezet!

Deze foto is gemaakt toen we net weg gingen bij de fotoshoot.

Het stukje zal in juni in het tijdschrift komen. Zal hem ook even weer inscannen en op mijn website plaatsen natuurlijk. Gaaaaaaaaaaaaf weer!! Vol spanning wachten we allemaal af!

De website van de fotografe kun je hier vinden: HermienLam.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.