Gezin & Familie

Bij kleine baby Demi op kraamvisite

Op 16 mei zijn we na de fotoshoot voor de Vriendin doorgereden naar Emmelie en Bas, de kersverse papa en mama van hun dochtertje Demi. En wat een schatje is Demi! Zoooooooo lief! Ze huilt weinig, ze slaapt lekker, gaapt, boert en poept en is zo liefjes. We hebben een hele boel foto’s gezien van de kleine meid en zijn zelf ook op de foto gezet. Moet zeggen dat het wel erg leuk is hoor een baby, maar wij wachten nog wel eventjes! Bekijk snel de foto’s!
Bart was helemaal weg van Emmelie haar buik. Toen we het weekend op Texel waren voor de bruiloft van Johan & Inge, hing Bart veel met zijn oor of handen aan de buik.Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.