Apeldoorn,  Dagje Uit!,  Foto's,  Kijk & Luister

Nixxx feest 2009 met Jan Smit op de foto ..

Eens per jaar organiseren verschillende bedrijven (waaronder die van mijn schoonvader) een feest, genaamd Nixxx! Ook dit jaar waren Bart en ik en vele vele anderen weer van de partij om een aantal optredens te bekijken en te smullen van het eten en drinken, alles koste nix. Dit jaar kwam ook Jan Smit even een kijkje nemen op het Nixxx feest. Hartstikke tof natuurlijk! Bekijk de foto’s van het feest en mijn korte ontmoeting met Jan Smit!!


v.l.n.r. Paul, Stefan, Bart, Ik en Suus

Er waren verschillende genres muziek, wat ik zelf erg tof vond was het gedrum, het heeft een naam, maar kan er niet opkomen! Sorry! Zo gaaf, lekkere beat en een paar danseressen in schaarse outfits. Zie de foto’s:Ook kwam Jan Smit dus zingen. In eerste instantie zou dit Luv worden, maar die konden niet meer en heeft de organisatie Jan Smit nog kunnen regelen om een half uurtje te komen zingen. Ik stond vooraan, naast de grote boxen en kon hem goed bewonderen, haha.
Nou, de foto met de ontmoeting tussen Jan Smit en mói! Ik had aan de beveiliging gevraagd of ik met hem op de foto mocht, allemaal zeiden ze nee! Maar, soms heb ik moeite met het woordje nee en wil ik toch graag mijn zin hebben en heb dus toch een poging gedaan om op de foto te komen. Ik was bij de auto gaan staan, en vroeg of ik met hem op de foto mocht, ja heel vlug zei hij. NOU! Tof toch, alleen kijkt hij de andere kant!? MAAR, ik ben wel met hem op de foto geweest, hah!

Het feest was erg gezellig!! Tot volgend jaar maar weer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.