Dagje Uit!,  Gezin & Familie,  Persoonlijk

Familie voetbal toernooi, als 2e geindigd!

Afgelopen zaterdag deden Bart en Paul mee aan het familievoetbal toernooi van Johan zijn familie. In Rijswijk! Vrijdags al naar Apeldoorn gegaan om bij Inge en Johan te crashen en om de volgende ochtend met ons zessen, Paul en Mariska waren er zaterdag ook al vroeg bij, op weg te gaan! Pepper fungeerde uiteindelijk als mascotte en had het volgens mij erg naar haar zin. Natuurlijk foto’s als bewijs!


Het team!!

16 teams deden er in totaal mee en werden in groepen van 5 verdeeld, en dan 1 van 6 teams.. De winnaar van de groep ging door naar de finale. In onze groep was er een team dat niet op was komen dagen en we hebben sowieso een 1-0 en een 2-0 gespeeld. De speeltijd was ongeveer 18 minuten, gelukkig maar anders kwam het niet helemaal goed geloof ik.Pepper die het team wat moed inspreekt tussen de wedstrijden door.

Omdat wij de beste van de groep waren, mochten we sowieso door naar de “finale” plus dat we al een 3e plek in onze pocket hadden! Uiteindelijk is hier een 2e plaats van gemaakt.


Mijn mannetje en ik

 


De supporters!!

Het was een hele mooie en zonnige dag. Alleen een nadeeltje, geen zonnebrand meegenomen, dus lekkere rode koppies en ik verbrande schouders! Das minder tof natuurlijk! Pepper kon ook zeer zeker van het mooie weer genieten!Wat een lekker dingetje he?!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

37 + = 46

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.