Kijk & Luister

HNTM3 afl. 8: exit Sophie

Vorige week maandag zijn de 3 finalisten bekend geworden. Nog maar 1 meid moest het veld ruimen en dat was helaas Sophie. Ik denk dat ze er toch te laat achter kwam dat je je toch wel goed moet inzetten om een goed model te kunnen worden. Ze had een eenzame vlucht terug naar Nederland. Maar werd op de voet gevold door de 3 finalisten: Carmen, Kassandra en Cecile.
Volgende week is de finale pas, maar vanavond maken we kennis met de familie leden van de 3 finalisten. Deze keer (nog) geen foto’s, het was deze keer een nudeshoot en deze foto’s staan niet gepubliceerd. Wel werd van de 4 meiden de mooiste foto in het blad Glamour gepubliceerd, dus als je de foto van Kassandra wilt bekijken, even naar de winkel rennen dus.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.