Dagje Uit!,  Games & Tech,  Persoonlijk,  Vakantie

Vakantie Duitsland – Dag 5: Weer naar huis met stop in Leer

Vandaag de terugreis, vanuit Duitsland weer naar ons eigen stekkie in Groningen, The Netherlands. Sowieso wil ik het nog even hebben over de campers die langs de weg stonden in Duitsland vlakbij onze Center Parcs. Campers met rode harten erop… En tja, het einde van onze vakantie. Het gaat altijd te snel voorbij. We hebben het in elk geval erg leuk gehad!


De terugreis. Vanmorgen vroeg opgestaan, voor 10 uur moesten we het huisje alweer uit zijn. Om kwart over 9 zaten we al in de auto, fietsen ingeleverd, verse broodjes gehaald, gedoucht, spullen opgeruimd enzovoorts. Ik ben gestart met de rit om na anderhalf uur het stuur over te dragen aan Bart. Het regende onderweg, niet te zuinig zeg!

 

Het rijden is in Duitsland best relaxt. Je kan er hard rijden en mensen gooien zichzelf niet voor jouw auto als je eraan komt scheuren. In Nederland is dat meteen weer anders, schijt eraan, de ander remt maar af. We hebben de auto nog getest, 200 is te halen, helaas kwamen we niet verder omdat het wat drukker werd op de weg. Maar wat een regen op de terugweg.


Op de heenreis zagen we ze al staan, campers met een hartje erop. Op een gegeven moment wat beter opgelet en zagen we sexy girls erop staan. Toen ineens een meid voorin… Portable sexhutten? Nou ja, we hebben zelf ook foto’s gemaakt, bekijk het zelf maar…

We zijn nog even bij Familiepark Ems in Leer gestopt, op de terugweg om even daar te kijken. Bart heeft er nog een nieuwe headset gekocht van Razer, echte gamersheadset! We zijn nog bij de New Yorker daar geweest, maar die konden niet tippen aan de collectie van de New Yorker in Hannover. Nog wel een shirtje meegenomen en leuke slippers voor Bart. Nog even in de Takko daar gekeken, erg klein en nog voorzien van het oude interieur, lang leve de Takko in Lewenborg.

Net over de Nederlandse grens met oma gebeld of het goed was dat we meteen Bouncer op kwamen halen. Ik heb mijn kleine harige monster natuurlijk gemist en wil hem ook mee naar huis hebben. Dus kwamen we alle vier van onze trips terug, Bouncer had eigenlijk ook een kleine vakantie.

Al met al hebben wij ons prima, nee uitstekend vermaakt! We hebben leuke dingen gedaan en gezien. We zijn erachter dat we dolgraag een hoekbank willen hebben, kan je zo lekker tegen elkaar aan hangen. Maar dat zien we later wel weer. We hebben in elk geval nog een week vakantie.

Lees hier over dag 1 van onze vakantie in Duitsland
Lees hier over dag 2 van onze vakantie in Duitsland
Lees hier over dag 3 van onze vakantie in Duitsland
Lees hier over dag 4 van onze vakantie in Duitsland

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.