Interieur &zo

Woonkamer gemetamorfoost deel: sfeerhaard

Bart was in januari jarig en natuurlijk moest hij een cadeautje hebben. We hadden al eens gekeken voor een sfeerhaard, een nep open haard, en dit leek ons wel wat voor bij ons. Zo gezegd zo gedaan…

 

En toen ben ik met Marcel een sfeerhaard gaan halen, na wat prijsvergelijkingen werd het de Karwei waar we zouden slagen. Toen bleek de hele handel ook nog eens flink afgeprijsd en was het eigenlijk een nog leuker cadeautje. We zijn gegaan voor de haardombouw Geneve en de Zurich haard. Lekker uber die grens ja.

 

Eenmaal thuis moesten we de boekenkast (die we eerder als roomdevider gebruikten) uitruimen en naar boven verplaatsen. Dus dat was tig keer de trap op en af lopen met onze handen vol spullen. En dan blijkt het maar weer hoeveel spullen (lees: rotzooi) je weer hebt.

Toen dat verhuiskarwei was geslaagd kon de haard in elkaar gezet worden. Dat was een eitje. Ik keek en Marcel zette het in elkaar, hihi. En nu hebben we dus een mooie haard die door de led lampjes lekker ‘brand’. Hij geeft ook warmte, dat is behoorlijk prijzig om te gebruiken, maar soms is dat wel even lekker. Het ziet er mooi en knus uit.

Een geslaagd verjaardagscadeautje dus, waar ik ook veel profijt van heb, haha!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.