Gezin & Familie

Lieke haar eerste zwemdiploma

Zoals je wellicht hebt gelezen zitten we met Lieke op baby-zwemmen. Afgelopen woensdag heeft ze haar eerste diploma gehaald en gaat ze door naar ‘puppy-zwemmen’.nnnn
rnOp 12 juni was het dan zo ver, Lieke mocht diploma zwemmen, samen met papa en de kindjes van de zwemgroep. Ook mochten de opa’s en oma’s komen. En zo was de kantine propvol met familie en kindjes die op hun diploma aan het wachten waren.rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rnEr moesten een aantal zwemopdrachten uitgevoerd worden. Een aantal met en een aantal zonder zwembandjes. En toen kwam het verlossende woord, iedereen van de groep was geslaagd. Na het zwemmen gingen we afdrogen en in de kantine wachten op de diploma-uitreiking.rnrn

rn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.