Kids,  Leestafel

Woezel en Pip: Hallo Nederland boek

Op Facebook kwam ik het boekje van Woezel en Pip: Hallo Nederland tegen. Nu is Lieke (en eigenlijk haar mama ook) dol op die leuke hondjes Woezel en Pip en wilde ik het boekje hebben, voor Lieke natuurlijk!!

Nu is het boekje al een tijdje uit en onder andere verkrijgbaar bij Bruna of Bol in de winkels en was ik vrijdag bij de Bruna en heb ik het boekje gekocht. Hij is zo leuk! Zo leer je Nederland ook kennen op een andere manier. Oh, het boekje is zo leuk!! In elk geval zijn er nog meer leuke spulletjes van deze twee hondjes te koop op de Woezel en Pip website.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

70 − 64 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.