Gezin & Familie

Pap 37,5 jaar in dienst bij Heineken

Jaja, mijn paps werkt voor Heineken. Inmiddels al wel weer 37,5 jaar! Aan de hand van dit mooie getal, want waar hoor je tegenwoordig nog dat iemand zolang in dienst is bij dezelfde werkgever? Was er een klein feestje. Feestje bij Heineken? Altijd goed toch?! Natuurlijk waren wij kids (Marcel, Bart, Joyce en ik) van de partij. Voor zo’n speciale gelegenheid maken wij graag een gaatje vrij.

rnrnMijn vader werd met de taxi van huis gehaald en daar waren wij familie, vrienden en collega’s op hem aan het wachten, de party animal! Het mooie is dat ze in het pand van Heineken (die in Drachten) een mooi cafe hebben gebouwd. Daar vonden de festiviteiten ook plaats op donderdag 5 maart 2009.

Er was een mooi praatje van een collega die wat over zijn dienstjaren vertelde. Ook kwamen er wat weetjes uit het jaar 1971 (toch?!) naar voren, het jaar waarop mijn vader in dienst kwam. Wie er kampioen werd met voetbal, de polio uitbrak ergens in het Noorden en de eerste floppy (die grote, je weet wel) op de markt kwam. Toen werd het tijd om nog even wat te vertellen over mijn vader en over de kids! Yes, ze zijn ons niet vergeten, haha!!

Pap werd overladen met bloemen (Yvon ook trouwens!), alcoholische versnaperingen en een Gouden Heineken speldje met briljant. Hartstikke leuk. Over 2,5 jaar is hij 40 jaar in dienst en is er weer een reden voor een feestje! Eitje toch?!

Wij zijn trots! Dikke kus

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 72 = 82

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.