Gezin & Familie

Stefan & Suus gaan trouwen

Ik schaam me diep, heel diep! Ik heb totaal nog geen aandacht aan Stefan en Susan besteed hier op mijn website. Dat terwijl die twee eindelijk eens gaan trouwen! Hoezo eindelijk? Ja, ze hebben eerst twee leuke kids gekregen en doen alles gewoon op een andere volgorde. Dat geeft natuurlijk niet, want officieel ga je eerst trouwen en dan pas samen hokken. Toch?! Vroeger in elk geval wel.

Wat natuurlijk ook een erg leuk bijkomend nieuwtje is, is dat Bart, ja mijn Bart, getuige van Stefan zal zijn! Tof toch? Bart vindt zichzelf “Getuige van het jaar 2009”. Dat klopt natuurlijk ook wel, want wie vervult deze zware taak maar liefst tweemaal in een jaar? Volgende maand gaat zijn zus trouwen en in september zullen Stefan en Suus het ja-woord naar elkaar uitspreken.

In elk geval super! Gefeliciteerd met jullie verloving.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

55 + = 56

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.