Gezin & Familie

Mijn moeder en schoonvader in de media

Mijn moeder werkt in een heel leuk winkeltje aan het Floresplein in Groningen. Nu hebben ze bij het Dagblad van het Noorden een bezoekje gedaan aan deze winkel en er een artikel van geschreven. Met een foto erbij! Hartstikke gaaf natuurlijk! Daarnaast heeft mijn schoonvader in een bedrijfsblad ‘Stad in Bedrijf’ gestaan. Ook een leuk artikel met foto’s erbij. Ook leuk om nog even te melden dat Bart zijn opa in een nieuwsbericht stond van de school waar Bart zijn neefjes op zitten. Leuk allemaal in de media! Wie volgt?

Klik op het artikel om hem groter te bekijken

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 68 = 72

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.