Vakantie

We waren in Zandvoort aan de zee

Afgelopen week waren we in Zandvoort, daar aan de zee. We hadden van een aantal familieleden een midweekje Zandvoort cadeau gekregen voor de bruiloft. Tijd om even lekker uit te waaien. Nou, dat is zeker gelukt! We zijn maandagochtend vertrokken en kwamen begin van de middag aan. De zon scheen, we zaten dicht bij het Center Parcs centrum helemaal goed! Wat hebben we allemaal gedaan? Dat lees je als je verder leest.nnnnMaandagrnNa de aankomst de auto uitgeladen. We waren niet alleen op het park, complete busladingen Duitse jongeren werden afgeleverd voor een schoolreisje. We hebben het centrum even bekeken, (zwembad opgezocht) en zijn s’middags nog wezen zwemmen. Het avond eten bestond uit een Buffet en moesten we even voor naar het hotel lopen. Je kon kiezen wat je wilde, opscheppen zoveel je wilde, je lekker volstoppen in elk geval. Na het eten hebben we Pepper opgehaald en zijn we naar het strand gewandeld. Hier hebben we een poging gedaan om op de zonsondergang te wachten, maar het waaide zoveel, dat we half onderkoeld naar het huisje zijn gegaan. Lekker relaxen.rnrnrnDinsdagrnHet regende, regende en regende!! We hebben geshopt in Haarlem, ligt echt om de hoek daar. Bart een nieuwe jas, ik nieuwe broeken en nog wat kleine dingetjes. Na het avond eten hebben we een baan gereserveerd om te bowlen. Na 2 potjes was ik er wel klaar mee, die baan deed stom, de ballen te zwaar, moet ik nog meer smoesjes opnoemen? Ik verloor! Maar het was wel gezellig, hihi.rnrnrnWoensdagrnIn Zandvoor heb je het circuit, je weet wel om te racen. Daar zijn we heen gewandeld met Pepper. Eens even kijken hoe dat eruit zag. Het ligt echt midden in de duinen, maar wel leuk. Er waren ook een hele hoop coureurs aan het trainen (ofzo?) Ze reden in elk geval rondjes. Het geluid was echt gaaf om te horen!! Ik heb hier ook een filmpje van gemaakt. Later hebben we nog gezwommen en zijn we na het eten aangeschoven bij de bongo. Dat was lang geleden dat ik dat had gedaan. Maar wel even leuk voor de verandering. Hierin ook geen geluk, niets gewonnen, alleen maar ‘bijna’.rnrnrnDonderdagrnWe hebben weer lekker over het strand gelopen met Pepper. Ik was woensdag na het eten en voor de bingo even snel naar het strand gerend met Pepper, lekke rmet zand gesmeten en ze ging er achteraan. Dat deed ik dus donderdag weer, nu nam Bart het op, weer een filmpje op de site. We hebben s’middags nog een potje midget golf gespeeld, hierbij heb ik ook weer verloren. Maar het was echt leuk, Pepper die aldoor achter de ballen aan ging. Ook hier weer filmpjes van. De wind stond trouwens ook verkeerd, die gaf je balletje even snel een zetje de verkeerde kant op! Maar toen het voor mij al verkeerd liep te gaan, heb ik er het beste van gemaakt. Het was gewoon leuk!! Later nog even het zwembad ingedoken, gegeten (ook weer heerlijk) en nog over het strand gelopen met ons Peppertje. Later nog even wat spullen bij elkaar gezocht, voor het vertrek op vrijdag.rnrnrnVrijdagrnTijd om naar huis te gaan. Voor 10 uur moesten we uit het huisje. De wekker om 8 uur gezet, gegeten, gedoucht, spullen bij elkaar geraapt en om kwart voor 9 heeft Bart de sleutel ingeleverd terwijl ik met Pep in de auto zat te wachten. Om 9 uur zijn we vertrokken. Einde van de ochtend waren we ook alweer thuis. Tijd om te wassen enzo.rnrnrnElke ochtend werd er een lekker ontbijtje bezorgd. Nou ja, dinsdagochtend stond er een grote doos voor de deur met een hoop ontbijt ingrediënten. En elke ochtend hing er een tasje met verse broodjes aan de deur. Elke ochtend voor 9 uur. Er waren genoeg broodjes om ook de lunch nog wel mee door te komen. Het avond eten was ook goed geregeld, we liepen erheen konden aanschuiven, bulken en weer weg. Het eten was afwisselend, goed en gewoon lekker! Vooral de kippenpoten (JUMMIE!)rnrnWe hebben het heel erg naar ons zin gehad! Filmpjes en foto’s zijn te vinden op de bekende plaatsen (zie in het menu!)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.