de Feestdagen,  Gezin & Familie

De neefjes en hun b-day party

Aaron is op 24 mei 1 jaar geworden maar zijn neefje Joas is zo’n 9 uur later geboren (op 25 mei) en en dus ook 1 jaar geworden. Om het makkelijk te houden hebben we besloten het gewoon samen te vieren! Dat deden we het weekend na de verjaardagen bij Paul & Mariska thuis, in de schuur een hele groooote schuur.

img_1e_verjaardag_aaron_joas_locatie_01

Een week eerder hadden ze ook al een feestje gehad bij hun in de schuur en hadden ze gelukkig al de ervaring om de boel in te richten en klaar te zetten. Maar natuurlijk zouden wij helpen, het was ook ons feestje. Dus aan de slag met party-tenten, tafeltjes, stoelen, slingers en ballonnen!

img_1e_verjaardag_aaron_joas_03

img_1e_verjaardag_aaron_joas_02

img_1e_verjaardag_aaron_joas_05

Toen kon de visite komen! Ze kwamen en namen allemaal cadeautjes mee, lief dank jullie allemaal! Verschillende cadeautjes voor onze kleine mannetjes en wat zijn ze ook deze dag weer flink verwend. De jongens hebben druk gespeeld die middag, vooral Aaron die telkens uit de schuur ging en banjerde overal doorheen. Het was gelukkig droog, maar wat zag hij eruit als een beest!

img_1e_verjaardag_aaron_joas04

Nogmaals bedankt iedereen voor de aanwezigheid, gezelligheid en de leuke cadeautjes!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + = 12

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.