Challenges

30 DBC – Dag 28: Waar hoop ik over 5 jaar te staan?

Nou, over vijf jaar hoop ik in elk geval nog op mijn benen te mogen staan. Gekheid natuurlijk maar vooruitkijken doe ik niet echt, al hoop ik wel dat ik van het leven geniet zoals ik nu kan doen. Over 5 jaar ben ik onderweg naar de 43, oh gosh.. maakte ik even een typo en had ik er al even 10 jaar bij op geteld. Dan ben ik bijna 15 jaar getrouwd met mijn lief en de kids..

De kinderen zijn dan 11 en 8 jaar. De ene op weg naar groep 8, de andere op weg naar groep 5! Ik hoop dat ze het goed doen op school en dat ik ze waar nodig kan helpen en begeleiden. Ik hoop verder voor mezelf en mijn dierbaren dat ze in een goede gezondheid nog bij me zijn.

Verder hoop ik flink te hebben geminimaliseerd te hebben op spullen en in een ander huis te wonen. Een iets groter huis met een grotere tuin, dat zou ik wel heel graag willen! Misschien ben ik dan wel weer aan het werk, tenminste zou fijn zijn als iemand me dan nog wil hebben, haha!! Anders moet ik zelf maar iets bedenken, in elk geval hoop ik nog te bloggen en mijn belevenissen te delen. Ik hoef ook geen hele grote groep volgers, gewoon familie en vrienden die het lezen. Een mooi naslagwerk voor mijn kinderen. Ook leuk om terug te kijken wat we allemaal al hebben gedaan en naar toe zijn geweest.

Ik kijk in principe niet ver vooruit, ik heb daar weinig invloed op dus doe ik lekker van dag naar dag leven en probeer ik me niet druk te maken over de dingen waar ik niets aan kan doen. Lekker relaxt zijn en hopelijk blijven en leuke dingen doen met mijn gezin!

Banner: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

43 + = 49

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.