Interieur &zo,  Lifestyle

Geshopt bij Sostrene Grene

In Groningen zit Sostrene Grene (ik kan het nooit goed uitspreken!). Een winkel met hele leuke en goedkope artikeltjes! Er is zoveel en het ziet er zo leuk uit, veel artikelen zijn uitgestald in houten kistjes en veel klein spul. Ik was er van de week en heb een paar dingen gekocht.
De winkel heeft een groot, wisselend assortiment en er is voor iedereen wel iets te vinden. Denk aan spullen voor de kids (speelgoed dus!), je creatieve ik!, cadeautjes, je huisje en decoratie. Teveel om op te noemen in elk geval. De winkel zit alleen in Groningen en dit is dus nu mijn ‘Primark’ van het Noorden! Ik geen Primark, jullie geen Sostrene Grene, haha! Het is in elk geval een tip als je in Groningen bent om er even binnen te lopen!

Er waren deze keer ook zulke leuke dingetjes! Maar zo verstandig als ik (tegenwoordig) ben heb ik niet onnodig veel meegenomen hoor. De pastel tinten zijn hip, hot en happening, ik zag dit cadeaupapier en moest het hebben.

 

Uiteindelijk kwam ik dus thuis met deze rolletjes cadeaupapier, een minirasp, kleine canvassen (10×10), cadeau tasjes en mini-cupcake vormen.

 

Wat ik ook erg leuk vond was dit servies. Lekker simpel, maar wel leuk! De borden vond ik niet zo leuk, maar de bekers en schaaltjes I LOVE!

Ken jij de winkel al? Hij zit alleen in Groningen, tot nu toe dan!

Facebook: sostrenegrene waar Nederlands word gesproken.
Website: grenes.dk Deens of Engels te kiezen in het menu.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 79 = 86

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.