Games & Tech

Gearview: Feminapad by Corepad – Game Gear @ Female-Gamers

Ik heb in de loop der jaren een hele verzameling aan muismatten mogen verzamelen van verschillende merken en ben ook in het bezit van een Feminapad van Corepad. Ik moet toegeven dat dit voor het gamen een favoriete muismat is geworden.nnnnCorepad is volgens mij de eerste die met een Female gerichte muismat op de markt komt. Omdat er veel gamegear gericht is op de mannen hebben ze de Femina lijn uitgebracht met als eerste product de Feminapad. In de toekomst kunnen we dus meer artikelen verwachten van de Femina lijn.rnrn

rnrnSpecificaties van de Feminapad: rnrn- Grootte is 325 x 265 x 2.0 mmrn- Erg flexibele en gladde oppervlaktern- Perfect voor hoge en lage muis instellingenrn- Maximale precisie tijdens het aimenrn- Geschikt voor alle muizen (laser en optical)rn- Antislip aan de onderkantrn- Schoon te maken met een vochtige doekrn- Prijs: € 16,99rnrnrnHoe ziet de Feminpad eruitrnrn
rnrnDe Feminapad word geleverd in een langwerpig doosje waar de muismat netjes in opgerold zit. Hij is erg dun, niet te groot, soepel in gebruik en erg roze! Hij is ook nog eens makkelijk schoon te maken. rnrn
rnrnDe bovenkant voelt erg prettig en haast zacht aan terwijl de onderkant van een antislip rubber gemaakt is, zodat hij ook niet weg kan glijden tijdens het gamen. rnrn
rnrnDoordat de muismat niet te dik is, is het ook niet hinderlijk als je er even met je hand op de rand komt van de muismat. Je muis glijd er erg lekker overheen en is de muismat geschikt voor zowel de optische muis als de laser muis. rnrnrnConclusiernDe Feminapad is erg prettig in gebruik doordat deze juist zo dun is. Hij is flexibel en voelt erg prettig door de stoffen bovenkant om op te gamen. Hij ziet er leuk uit door zijn felle roze kleur en is echt een ‘must-have’ item voor de Female-Gamers. rnrnWij zijn natuurlijk in afwachting van de volgende producten van de Femina lijn van Corepad!rnrnMeer weten over de Femina lijn kijk dan even op de website: FemaleGamingGear.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.