Beestenboel

Spikey is er niet meer, snif :(

Vandaag hebben we Spikey onze ‘mooie rooie’, in laten slapen. Onze kanjer was ziek, en na elke dag naar de dierenarts te zijn geweest leek er geen verbetering in te komen. Een hele moeilijk beslissing, maar uiteindelijk toch de beste. We hebben besloten hem in te laten slapen en hem niet meer te pesten met bezoekjes aan de dierenarts. Mijn schatje ik zal hem zo missen!rnrnR.I.P. my dear red devil! My love for you is never ending!nnnnIk mis hem heel erg, hij was bijna 9 jaar lang mijn maatje. Mijn kanjer, mijn knuffeltje! Hij kon je altijd zo vertederd aankijken alsof hij wist waar je het over had. Ook konden we gezellig kletsen, vooral nu na een bezoekje aan de dierenarts liep hij te mopperen, geef hem ongelijk… Ook spinde hij altijd, als je bij wijze van alleen al naar hem keek begon hij al te spinnen. rnrn

rn
Allemaal weigeren naar de fotografe te kijken, nog even van het mooie weer genieten ’12 april 2008′, Bouncer, Pepper & Spikey <3

rn
rnrnHij is gewoon zo speciaal!! Zoals iedere kat is, maar hij was zo verschrikkelijk lief en deed geen vlieg kwaad!! Hij speelde altijd heel voorzichtig en beet je nooit hard, want dat hadden we hem op de een of andere manier geleerd, zachtjes spelen. Ook als je in je vingers knipte dan kwam hij eraan lopen. rnrnHij is absoluut een kat om NOOIT te vergeten, hij heeft een plekje in mijn hart veroverd en zal nu mooi op een ster zitten en op ons neerkijken. Afscheid nemen is het lastigste om te doen, maar soms ontkom je er niet aan. Hij is rustig ingeslapen en heeft nu gelukkig geen pijn meer. Het is raar en moeilijk zo zonder hem, want hij zag er niet echt ziek uit, maar van binnen… rnrnIk zal hem verschrikkelijk missen en absoluut nooit vergeten! rnrnYou are always in my heart, and I will love you forever and ever!! (K)rnrnHieronder nog een filmpje ter nagedachtenis aan mijn allerliefste Spikey!! Meer foto’s en filmpjes staan in het foto-album en onder filmpjesrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 60 = 62

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.